Our Before and After Photo's!

This is a tiny selection of clients' actual photographs, of their houses before and after being beautifully transformed by one of our stunning conservatories. (We have lots more, just ask!)

In some cases, we also have a short video file, interior panoramas, or letters of thanks too!

Mr & Mrs Leggat of Stirling, wanted to make the most of the sunshine that streamed into their garden but did not think that their home could accommodate a conservatory due to its low roofline. Alternative timber explored a range of possibilities and overcame this problem with the installation of a beautiful boxgutter conservatory.

Click the images to the left, to watch the video or read their letter! (both images open the necessary windows)

The Gray Family, Elana and Andrew of Dalgety Bay, were thrilled with their completed conservatory. The additional space is inviting, and the porch and decking area really compliments their garden, as well as providing a great patio for lazing on warm sunny days!

Click the images to the left, to read their letter, or watch the building phase, its amazing!

(both images open the necessary windows)

Mr Gareth Howell required a rather special conservatory. The space behind his property, although large enough, was very low, and tight in relation to his lovely garden. Alternative Timber worked through all the necessary plans, and exceptionally important damp coursing, to ensure his conservatory was stunning, and his house foundations protected!

Click the image to the left, to read his letter, he staked his job on us! (image opens the necessary windows)

Mr Gray required a bespoke conservatory, that would make the best spacial use of his garden. He already had a gorgeous patio area, set higher into his garden, with a custom shape. Alternative Timber worked around this area, to provide a great "L" Shaped conservatory, with which Mr. Gray was delighted.

Click the images to the left, to either view his video You can see his building phase by clicking the construction button below!

Although the "before" images aren't shown here, we just couldnt leave these out!

Mr Kelvin Harris wanted a new living room, rather than an additional sun room, utility area or conservatory. Mr Harris wanted this room to feel as though it had always been part of the orignal layout, and to flow freely with the other rooms in his lovely bungalow. Our "P Shaped" conservatory, with a few changes ideally suited his needs, and he was thrilled with the result.

Click the image to the left, to read his letter, the daffodils become clear, honest!

(image opens the necessary windows)

360 Tour!

Mr & Mrs Chenhall wanted to maximise the view from inside their conservatory by reducing the height of the dwarf walls within the bay area and installing larger windows. They also wanted to accentuate the look of the bay from the outside by adding interlocking, coloured keystones. The results are truly stunning.

Click the images to the left, to watch the video or see the interior! (both images open the necessary windows)

More letters from thrilled clients below!